Συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του  ΓΕ.Λ. ΙΤΕΑΣ  συγχαίρει θερμά τους μαθητές του Σχολείου για την ιδιαίτερη επιτυχία που σημείωσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.  Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους σε όλες τις κατευθύνσεις, παρά τις αντίξοες συνθήκες που διαμορφώθηκαν φέτος, ξεχωρίζοντας για τους υψηλούς στόχους που κατέκτησαν και το απαράμιλλο ήθος τους.

Οι εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ ΙΤΕΑΣ κατάφεραν να προσφέρουν στους μαθητές μας υψηλές υπηρεσίες δια ζώσης αλλά και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με στόχο να καταφέρουν αυτά τα παιδιά να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των εξετάσεων. Η επιτυχία τους μας γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια.

Στα παιδιά όμως που δεν τα κατάφεραν φέτος, ένα ”μπράβο” για τον αγώνα που έκαναν. Η προσπάθεια συνεχίζεται με πιο πλούσια εμπειρία λόγω της γνώσης που αποκτήθηκε.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και καλή πρόοδο  στις σπουδές τους. Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς, όλων των υποψηφίων γιατί κι αυτοί έδωσαν καθημερινώς το δικό τους αγώνα, με την υλική και ηθική συμπαράσταση στα παιδιά τους.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους μαθητές μας, κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων                                                              Η Διεύθυνση

 

Σχολές Επιτυχόντων Αποφοίτων Γενικού Λυκείου Ιτέας 2021