ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022
 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των Διδασκόντων του ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΤΕΑΣ συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με στόχο την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ, αλλά και για τα αποτελέσματά τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου Ιτέας 2022

  

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ.: 

Από τις 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 έως και τις 7 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2022-2023.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr 

ή μέσω της διαδικτυακής πύλης

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio,

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ A' ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΑΪΟΣ 2022

Με τη με αριθμό 11η/04-04-2022 πράξη του Δντή ΓΕΛ Ιτέας, η επιτροπή αξιολόγησης προσφορών επέλεξε την προσφορά του LOKRIS TRAVEL: PARK HOTEL cat 4**** ΒΟΛΟΣ (με πρωινό, ημιδιατροφή και τρείς (03) συμμετοχές με 50% έκπτωση, καθώς και πρόσθετη ιατροφαρμακευτική ασφαλιστική κάλυψη που περιλαμβάνει τις περιπτώσεις Covid-19), με  τιμή ανά μαθητή €110,00  / (συνολικό κόστος €5.454,00) ως την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης και παροχών, που διασφαλίζει την παροχή ξενοδοχείου και μεταφορικού μέσου, με τις προδιαγραφές που έχουν ζητηθεί. Οι προσφορές δημοσιεύονται στον ακόλουθο σύνδεσμο: Φάκελος προσφορών.

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022

Με τη με αριθμό 10η/29-03-2022 πράξη του Δντή ΓΕΛ Ιτέας, η επιτροπή αξιολόγησης προσφορών επέλεξε την προσφορά του LOKRIS TRAVEL: PARK HOTEL cat 4**** ΒΟΛΟΣ (με πρωινό, ημιδιατροφή και τρείς (03) συμμετοχές με 50% έκπτωση, καθώς και πρόσθετη ιατροφαρμακευτική ασφαλιστική κάλυψη που περιλαμβάνει τις περιπτώσεις Covid-19), με  τιμή ανά μαθητή €115,00  / (συνολικό κόστος €5.241,50) ως την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης και παροχών, που διασφαλίζει την παροχή ξενοδοχείου και μεταφορικού μέσου, με τις προδιαγραφές που έχουν ζητηθεί. Οι προσφορές δημοσιεύονται στον ακόλουθο σύνδεσμο: Φάκελος προσφορών.

 
Στρατιωτικές Σχολές 2022: 

Από σήμερα  Τρίτη 1η  Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου θα πρέπει οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εισαχθούν στις Στρατιωτικές Σχολές  να υποβάλουν ηλεκτρονικά την Αίτηση και τα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε το ΓΕΕΘΑ την προηγούμενη εβδομάδα.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την εγκύκλιο

Ενημέρωση 

Λιμενικό 2022: 
Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος : www.hcg.gr η προκήρυξη διαγωνισμού εισαγωγής ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι υποψήφιοι που έχουν τα απαιτούμενα προσόντα και επιθυμούν να εισαχθούν στις παραγωγικές Σχολές του Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ., συμπληρώνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για την συμμετοχή στο διαγωνισμό εισαγωγής στην Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ή / και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το διαγωνισμό, τις ημερομηνίες από 04/02/2022 ημέρα Παρασκευή, έως και 18/02/2022 ημέρα Παρασκευή. Μετά την 18/02/2022 δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής.
 

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την εγκύκλιο

Ενημέρωση 

 Αστυνομία 2022: 

Εκδόθηκε σήμερα από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η εγκύκλιος , η οποία ορίζει όλες τις λεπτομέρειες, για την εισαγωγή των υποψηφίων στις Αστυνομικές Σχολές.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων και για το πρόγραμμα εξέτασης, οι υποψήφιοι/ες θα ενημερώνονται με δική τους ευθύνη από www.hellenicpolice.gr ή www.astynomia.gr και από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας και τα Αστυνομικά Τμήματα, όταν εκδοθεί.

Το πρόγραμμα θα εκδοθεί αμέσως μετά την καταληκτική ημερομηνία (27-02-2022) υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο διαγωνισμό και οι προκαταρκτικές εξετάσεις εκτιμάται ότι θα διεξαχθούν κατά τους μήνες Μάρτιο - Απρίλιο.